Videoportret

Eén van mijn specialiteiten is het korte portret, een bij uitstek mooie manier om bijvoorbeeld te gebruiken om je team te introduceren, als employee-branding, om jezelf in de markt te zetten of gewoon om een mooi portret te hebben. Ik ben er voor iedereen: bedrijven, ondernemers, artiesten, ZZP'ers of gewoon je opa of oma.

Elk individu op deze wereld heeft een verhaal en het is mijn overtuiging dat elk verhaal de moeite waard is verteld te worden. Wat ik doe wanneer ik een portret maak is in eerste instantie luisteren: Wie ben je? Wat doe je? En waarom doe je wat je doet? Het zijn eenvoudige vragen maar cruciaal. Ik ben altijd op zoek naar de intrinsieke motivatie van de geportretteerde.

Vervolgens gaan we filmen…dat kan je werk zijn maar soms is wat je buiten het werk doet, het geen wat je meer definieert als persoon. Denk aan een hobby, een passie of jouw achtergrond. Nadat we hebben gekozen wat en waar we filmen, volg ik je in jouw doen en laten. Ik observeer niet alleen maar samen vertellen wij een verhaal! Wees gerust: je hoeft geen acteur te zijn want dit is jouw portret, jou leven en dat hoef je niet te acteren.

Als de opnames klaar zijn dan komt het magische gedeelte: Met de beelden en het geluid van het interview construeer ik in de montage jouw portret. Een verhaal waarmee jij laat zien wie je bent!

Niet is te gek voor mij, dus mocht je een idee hebben voor jouw portret, laat het mij weten! en neem dan voor meer informatie en kosten hier contact met mij op,

Benieuwd? Scroll naar beneden voor enkele portretten die ik heb mogen maken.